Psycholoog en orthopedagoog Marga van der Hall

Marga van der Hall

Gz-psycholoog / orthopedagoog. Praktijk voor diagnostiek, behandeling en begeleiding van leer-, gedrags-, en sociaal emotionele problemen. Ondersteuning bij opvoedingsvragen voor zowel thuis als op school voor ouder(s) en kind(eren). In sommige situaties is het mogelijk om afspraken 's avonds te laten plaatsvinden.

Vlieland 80, 3524 AB, Utrecht
T. 030 2871135

van.der.hall@kpnmail.nlPsycholoog Nienke Hammingh

Praktijk Hammingh, voor coaching en therapie - Nienke Hammingh

Psycholoog. Bij emotionele- en communicatie problemen, botsing tussen gevoel en verstand. Naast gesprekken is er ook een mogelijkheid tot lichaamsgerichte oefeningen waardoor gevoelens snel inzichtelijker worden.

Ameland 72, 3524 AL, Utrecht
T. 030 2880266

c.hammingh@tiscali.nl
www.praktijkhammingh.nlPsycholoog Ruth Overtoom

Psychologenpraktijk Lunetten - Ruth Overtoom

GZ-psycholoog, eerstelijnspsycholoog NIP, BIG geregistreerd, cognitief gedragstherapeut/supervisor VGCT, EMDR practitioner. Na een intakegesprek bekijken we welke therapie(├źn) het beste bij uw klachten en wensen past/passen. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, EMDR, mindfulness, hypnose en ACT.

Cevennen 2, 3524 HP, Utrecht
T. 030-2884941

ruthovertoom@psychologenpraktijklunetten.nl
www.psychologenpraktijklunetten.nlHolistische massage en psychotherapie - Kerstin Venhuizen

Veel mensen lopen vast, omdat ze moeilijk bij hun emoties kunnen komen. Hun lijf reageert dan al gauw mee, voornamelijk in de vorm van spanningsklachten. En het koppie erbovenop zorgt ervoor dat ze het allemaal volhouden...Wanneer dit systeem niet meer functioneert of je er niet meer goed bij voelt, kun je ervoor kiezen om bij jezelf naar binnen te kijken. Hierbij kan ik je helpen, door je weer in contact met jezelf te brengen. Door je aan te raken - zowel met praten als met masseren. Zodat alles weer kan gaan stromen.

Apennijnen 67, 3524 DM Utrecht
T. 06 42128076

info@deaanraking.nl
www.deaanraking.nl