Marieke Wenting, Stappen in Leefstijl

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Marieke Wenting, leefstijlcoach, CooL-coach, runningtherapeut & eigenaar van Stappen in Leefstijl. Mijn praktijk is gevestigd in Centrum Hondsrug (Hondsrug 705).
Als leefstijlcoach help ik mensen om een gezondere leefstijl te bereiken en te behouden. Dat kan gaan over overgewicht, maar ook over te weinig fit, fut en flow in het leven. Denk aan: weinig energie hebben, slecht slapen, gezonder willen eten, minder stress willen ervaren, meer bewegen, meer ontspanning en balans.
Dat kan met behulp van runningtherapie waarin we samen gaan lopen als middel je beter te voelen. Zowel in je hoofd als in je lijf. En het kan met behulp van leefstijlcoaching, individueel of in een programma met groepsbijeenkomsten gecombineerd met individuele afspraken. Ik ben ook coach voor het leefstijlprogramma CooL. Dat betekent coaching op leefstijl. Het programma duurt 2 jaar en wordt volledig vergoed door de basisverzekering. Je hebt dan wel een verwijzing nodig van jouw huisarts.
Een gezonde leefstijl wil overigens niet zeggen dat je nooit meer taart mag eten of nooit meer een glas wijn mag drinken. Genieten hoort ook bij een gezonde leefstijl. Het gaat bij een gezonde leefstijl om een gezonde balans. Ik gun iedereen die gezonde balans.
Als je kiest voor Stappen in Leefstijl, dan kies je voor een stapsgewijze & duurzame gedragsverandering. Je gaat dus niét voor het snelste resultaat, maar je kiest bewust voor een langdurig & blijvend resultaat, namelijk: een gezonde leefstijl als onderdeel van jouw dagelijks leven. Jij bepaalt zelf wat je wil veranderen en welke doelen je wilt bereiken. Ik help je met mijn persoonlijke & positieve coaching en op basis van wetenschappelijke inzichten & methodes om jouw doel(en) te bereiken en te behouden. Gedragsverandering is de rode draad in mijn aanpak.

Mijn motto is: Leef langer, gezonder en gelukkiger met een gezonde leefstijl!

Kijk op mijn website www.stappeninleefstijl.nl of neem contact me op voor een kennismaking, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van runningtherapeuten (BRTN) en leefstijlcoaches (BLCN). Ook sta ik als leefstijlcoach geregistreerd in het AGB-register.

In het nieuwe jaar verhuist mijn praktijk Stappen in Leefstijl naar gebouw de Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8 (bij de Balijebrug). Ook daar ben je natuurlijk van harte welkom!

Met gezonde groet,
Marieke Wenting

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok